Verzending & retour

Verzending

De bestelling wordt over het algemeen op dinsdag of vrijdag verzonden met PostNL, afhankelijk van wanneer we de betaling hebben ontvangen. Wanneer we de betaling op maandag of donderdag voor 20:00 uur ontvangen, verzenden we de bestelling de volgende dag. De track & trace codes worden via de mail verzonden. 

Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten. We verzenden alleen naar Nederland, België en Duitsland. Gratis verzending is vanaf €100.

Verzendoptie (Nederland) Prijs
Luchtkussenenvelop (zonder track & trace) € 2,18 - €3,70 (afhankelijk van gewicht)
Brievenbuspakket (met track & trace) € 4,25
Standaardpakket (met track & trace) € 6,95
Verzendoptie (België) Prijs
Standaardpakket tot 2 kg (met track & trace) € 11,00
Standaardpakket (met track & trace) €19,50
Verzendoptie (Duitsland) Prijs
Standaardpakket (met track & trace) €19,50

Levertijd

De levertijd is over het algemeen 2-5 werkdagen. De bestellingen worden verzonden op volgorde van binnenkomst. Wanneer de bestelling is afgeleverd aan het postkantoor, is het buiten onze macht wat er met het pakket gebeurt. Hierdoor is het mogelijk dat er vertragingen ontstaan door omstandigheden binnen het postbedrijf.

Retour

Je hebt het recht om binnen twee weken af te zien van de aankoop en het product te retourneren naar het vermelde adres (zie contact). Je dient hierbij ook contact op te nemen via de mail, waarin je de reden van de retournering vermeldt (zie contact). Een voorwaarde voor retourneren is dat het product in dezelfde conditie verkeert als het bij je werd afgeleverd. Producten uit de sale kunnen niet worden geretourneerd. Wanneer je een product retourneert, ontvang je het bedrag van het product exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor de retourzending zijn ook voor eigen rekening. Zorg er voor dat je het product met track en trace code retourneert. Dit is namelijk het retourbewijs. Zonder retourbewijs kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten. Nadat we de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen terug.

Klachten

Het kan voorkomen dat er iets gebeurt wat niet helemaal naar wens is. Wij adviseren je om dan contact op te nemen via een van onze social media kanalen of een mail te sturen naar info@heelveelstenen.nl. We zullen dan samen op zoek gaan naar een passende oplossing.