Stenen voor concentratie

Gepubliceerd op 15 december 2022 om 17:53

Of je nou een belangrijke toets hebt of beter wilt presteren op werk, edelstenen zijn er voor je! Met zoveel verschillende stenen is het natuurlijk lastig om te bepalen welke jou het beste kan helpen. In deze blog zetten we de edelstenen voor een topconcentratie op een rijtje!

Fluoriet bevordert niet alleen de concentratie, maar ondersteunt ook nog eens het geheugen! De steen staat ook wel bekend als de 'steen der wijzen', wat natuurlijk al genoeg zegt. Deze inzichtgevende steen helpt bij het organiseren van complexe taken, waardoor je het overzicht snel weer terug krijgt. 

Bergkristal vergroot de concentratie en zorgt voor helderheid in je hoofd. Als je door de bomen het bos even niet meer ziet, kan bergkristal je hierin begeleiden! Bergkristal helpt je met het oplossen van problemen en zorgt voor een onpartijdige houding, zodat je neutraal tegen zaken aan leert kijken. 

Citrien straalt optimisme uit! Deze warme steen geeft je meer zelfvertrouwen en focus. Daarnaast is citrien ook een echte geluksteen en zorgt voor een ontspannen gevoel. Handig dus wanneer je veel stress ervaart!

Celestien (of engelensteen) is de steen voor kalmte en focus. De steen geeft een zacht en vertrouwelijk gevoel en bevordert ook nog eens de creativiteit. Celestien wordt veel gebruikt door ADHD'ers, omdat de steen goed helpt bij concentratie-problemen. 

Groene fluoriet toren

Disclaimer: Edelstenen en mineralen kunnen ondersteunend werken, maar ze zijn geen vervangers voor medicatie. Ons advies is om bij klachten altijd eerst een huisarts of specialist te raadplegen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.