Blogs

Stenen voor concentratie

Of je nou een belangrijke toets hebt of beter wilt presteren op werk, edelstenen zijn er voor je! Met zoveel verschillende stenen is het natuurlijk lastig om te bepalen welke jou het beste kan helpen. In deze blog zetten we de edelstenen voor een topconcentratie op een rijtje!

Lees meer »

Slapen met edelstenen

Heb jij de laatste tijd last van slaapproblemen, zoals slaaptekort of nachtmerries? Of wil je juist oefenen met lucide dromen of astraal reizen? Bepaalde edelstenen hebben de kracht om jou daarin te ondersteunen. Voordat je een edelsteen gaat inzetten om je slaap te bevorderen, is het natuurlijk van belang dat je deze steen een goede plek in de slaapkamer geeft, zoals op je nachtkastje of onder je kussen. Ben je benieuwd welke edelstenen voor jou helpend kunnen zijn? Wij zetten ze in deze blog voor je op een rijtje!

Lees meer »

Hoe kies ik de juiste steen?

Er bestaan wel duizenden verschillende soorten edelstenen en mineralen. Met zo’n ruim aanbod is het natuurlijk lastig om de juiste steen uit te zoeken. In deze blog lees je over drie manieren die jou kunnen helpen bij je online zoektocht naar de juiste steen.

Lees meer »