Hoe kies ik de juiste steen?

Gepubliceerd op 17 januari 2022 om 13:18

Er bestaan wel duizenden verschillende soorten edelstenen en mineralen. Met zo’n ruim aanbod is het natuurlijk lastig om de juiste steen uit te zoeken. In deze blog lees je over drie manieren die jou kunnen helpen bij je online zoektocht naar de juiste steen.

 

Shop op werking

Alle stenen hebben een ondersteunende werking. Zo kunnen stenen als agaat en amethist zorgen voor innerlijke rust en kunnen toermalijn en labradoriet je beschermen tegen negatieve energieën. Stenen kunnen zowel emotioneel als lichamelijk ondersteunen. Voordat je besluit om een steen uit te zoeken op werking, is het handig om voor jezelf te bedenken waar je op dit moment behoefte aan hebt en hoe je wilt dat de steen je hierbij ondersteunt. Bedenk ook hoe je deze steen wilt gaan inzetten. 

 

Shop op intuïtie

Een andere manier is om de steen jou te laten kiezen. Ga af op je intuïtie en kies de steen waar jouw oog op valt. Je zult zien dat dit qua werking vaak ook nog eens een fijne match is! Even een persoonlijk voorbeeld; een tijdje terug liep ik in onze groothandel om nieuwe inkopen te doen. Ik had de hele week al last van een droge huid en geen enkele crème leek te helpen. Samen met Meike liep ik langs een aantal grote bakken vol met ruwe stenen. Hoewel deze stenen er altijd al lagen, trokken ze nooit echt mijn aandacht. Die ene keer wel! Toen viel mijn oog op een mooie blauwe steen; linariet. Ik had nog nooit van de steen gehoord en zocht ‘m op via internet. Toen las ik dat deze steen helpt bij een droge huid. Safe to say dat deze direct in de winkelwagen belandde!

 

Shop op sterrenbeeld

De laatste manier die in deze blog aan bod komt, is het vinden van de steen middels je sterrenbeeld. Er is namelijk een sterke connectie tussen edelstenen en sterrenbeelden. Met de juiste combinatie wordt je sterrenbeeld gevoed en wordt de werking van een steen krachtiger. Natuurlijk kun je ook gaan voor je geboortesteen. Deze steen past ongetwijfeld perfect bij je geboortemaand!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.